miercuri, 25 iulie 2012

Cartile noastre minunate

 Saptamana trecuta, rasfoind blogul Ralucai , am aflat despre o carte minunata- Omida mancacioasa  si am descoperit un site cu carti interesante pentru puiul meu. M-am grabit sa comand cateva carti pentru Gabri, deoarece au o oferta tentanta: carti cu reducere de pret de pana la 60%, o carte cadou la fiecare comanda iar daca folositi codul de pe site-ul "Activitati pentru copii" beneficiati de o reducere de 30% . 



 Am primit cele cinci carti comandate, cei de la Editura "Cartea copiilor" sunt prompti ( nu le fac reclama mascata, dar am comandat carti si de pe alt site si nu am fost la fel de multumita).
 Va recomand din tot sufletul cartile, Gabri s-a bucurat tare mult , iar preferata lui este "Omida mancacioasa"  In ziua in care a primit-o, ne-a pus sa i-o citim de multe ori , iar seara la culcare, tot despre mancacioasa omiduta a vrut sa afle. A invatat povestea "omidutei mancacioase"- cum ii spune Gabri, si acum ne-o povesteste el.



 Pornind de la cartea lui Eric Carle- "...una dintre cele mai de succes cărţi ilustrate publicate vreodată, un adevărat simbol al copilăriei"(sursa aici), vom avea si noi activitati interesante, inspirati si de lectiile Ralucai si ale CamelieiMultumim mult pentru idei si inspiratie!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu